Kesä on alkanu aika rytinällä.. On tullu oltua koneella enemmä ja vähemmän mut ei vaan oo ollu mitään mistä kirjottaa.. Tai ollu kyllä muutamia aiheita mut .. Njää ei oo lähteny tarpeeks lennokkaasti tekstii tuleen..

No mitäs Takku-Tukan kesään.. Vähä kaikennäköstä.. Kalassa oon päässy vast kerran käymään mut kyllä tässä vielä sitäki ehtii lisää vielä.. Malleilua lisää taas se on kans iha mukavaa irtiottoa arjesta. Pääsee hetkeks ihan eri maailmaan.. Ja kesän ekat festaritki tuli koettua viime vloppuna! Oli taas hyvät festarit mahtavaa päästä kuuntelee livemusaa ja fiilistelee.. Muutenkin kyllä alkanu tosi hienosti tää kesä.. Hämmentävää että yhtäkään neliapilaa en oo vielä löytäny.. Ehkä seki on hyvä asia.. Viimekään vuosina ne ei oo kovin hyvää tuonu.. Talviturkkia en oo vielä heittäny mut eiköhä se nyt hoidu tässä lähiaikoina jos on lämmin keli..

Suunnitelmiin kesän osalta ei nyt iha hirveesti oo aatellu nauttia ja mennä mihin jalat vie.. Toiset festarit on tulossa vielä ainaki.. Ainaha sitä toivoo että pääsis enemmänki musiikkii kuuntelee.. Juhannusta odotan kans koska en oo hetkeen sitäkään sillei viettäny ja saan siinä kaupanpäällisenä synttärit tai nii niistä synttäreistä mut on ystäviä ja toivon et tulee olee mukavaa :)

Typy voi hyvin ja kasvaa ja oppii niinku lasten kuuluukin.. Hassua että tosiaan kolmen kuukauden päästä neiti täyttää jo kolme ja mulla kutsuu työt (toivottavasti), ei oo mun juttu elää tuilla.. Onhan tää ollu hienoo aikaa viettää lapsensa kans(, enkä kyllä vaihtais pois) mutta eiköhä me molemmat kaivata välillä vähän muutakin seuraa.. Vähän niinku tänään neiti ilmaisi hyvin selkeästi että hänet haetaan ihan justii mummolaan.. Hyvä ettei ollu jo pakkaamassa reppuansa..

Tässä nämä mun kuulumiset! Toivottavasti saan jostain taas jonku hienon aiheen mistä kirjottaa.. Ehkä joku yö taas iskee ku salama kirkkaalta taivaalta :)

Tilaanne Päivittäen (taas) -Takku-Tukka