Joo nyt ku on kohdattu sinkku- vs parisuhdeihmiset niin käydäänki yö- ja päiväihmisten kimppuun!

Joo mä mietiskelen ja pohdiskelen yllättävän paljon vaik oonki vähän noh tälläne..

Eli! Tässä aina kaikkee hömppää ja vähemmä hömppää tulee lueskeltua ja osu silmään sellane juttu (en tosiaan muista missä oli enkä ala ettiin koska mua ei sinällää kiinnosta jos te tarviitte faktatietoja ja tilastoja jotta mitääään.) että me ilta/yöihmiset ollaan enemmä luovia ja taiteellisia.. Tähän mennes ainaki aika hyvin menee yks yhteen mitä kaveripiirii tutkii.. Aika paljon kyllä itellä on enemmä yöihmisiä kavereina ja ystävinä.. Muutamia poikkeuksia löytyy toki..

Mutta tästä lähdinki sit miettii että noh.. Kun kerran kaverisuhteet helpommi menee näin että ollaan ns. samaa sorttia niin ehkäpä myös parisuhteet.. Enimmäksee.. Toki on näitä vastakohdat täydentää mut ehkä enemmä toisis asioissa.. Tää tietenkää ei oo faktaa vaa enemmä omaa mietintää.. Et kyl sitä aina hakeutuu enemmä saman henkisten keskuuteen..

Eli olisko nää päiväihmiset enemmä rationaalisia meinaan tosiaan että enemmän koska yöihmisissäkin näitä tulee vastaan vähän harvemmin tosin.. Mut aatellaan enemmän pitkällä tähtäimellä ja järjellä.. Tosiaan järjellä. Vähän liikaakin toisinaan..

Mut ei siinä ei se heittäytyminen aina järkevintä ookkaa mut ehkä(?) yöihmiset hakee enemmän jännitystä ja sellast..

Tätä jo aikasemmin kun näitä yö vs päiväihmis juttuja lueskelin niin aloin miettii miks vieläkin mennää tosi rankasti sen päiväihmisen rytmillä.. Toki on se hyvä että on jonku sortin "standardi" mut et ois vähä enemmä joustoa.. Varsinki koulun kannalta.. Itellä kusi aika huolella koko peruskoulu Monestaki syystä mut uskallan väittää et yks niistä oli se että on pakko mennä 8 kouluun ja olla ihan perkeleen väsyneenä sielä tunneilla.. Ei sillo mikään tieto tartu.. No ei kaikki myöskään oo sellasii että se on niin että se "tieto" muutenkaan tarttuu kovin hyvin.. Mutta olis ees isompi mahdollisuus.. Kuinka moni ns hyvin menestyny siis ne kympin oppilaat oli pirteitä, ei niinkään huomannu että ois ollu vaikee nousta aamul kouluun..

Hmm nii..

Moni asia riippuu missä roikkuu mut tää mun mielestä leijailee.. Ei yöihmisiä "kunnioiteta" oikee missää.. Mulla on enite hankaluuksia tuottanu nyt kun on se lapsi ja pitää neuvolassa käydä kun sit saatki sen aamu/aamupäivän ajan nii joutuu aikasi näyttää pirteelle vaikkei sitä todellisuudessa ois.. Koska tässä maassa jos näytät väsyneeltä ja se huomataan sille saatetaan tehdä jotain.. sama se mitä sä siihe yrität sanoa.. Oma neuvola-aamujen rutiini on se että herää aikasin.. käy suihkussa(viileessä sellasessa), meikkaa ja juo pannulline kahvia.. Sitte hymy korviin ja menoks..

Nonnii sellasta kääntelyä asiasta tästä.. Nyt koitan sitä nukkumista jos jo tähä aikaan onnistuis :)

Snapshot_20150312_20.jpg

(Projekti-sininen edistyyy)

Tilaanne yöllistäen päivällä -Takku-Tukka