Lähenee se maaginen sata kirjotusta.. Mitähä ihmiset jotka näitä lukee haluis lukee sillo? eli tää on 98. kirjotus ja sit on yks viel ennen sataa.. JOS on jotaki mikä ois sillee mukava tietää tai muuten vaa kuulla mielipidettä tmstms nii saa ehdottaa..

Mutta juu.. Mä pidin tossa v.loppuna pienimutoiset tuparit ja samalla vietettiin tässä ystäväni synttäreit.. Oli ihan mahtavaa ja joo oli hienoa.. Pienet olotilat toki tänää mut se kuuluu asiaan.. Sit kun typy rakas riiviöni tuli kotiin nii ekana vähä hakkas lelulla ja nipisteli.. vähä kidutti pomppimalla mahanki päällä.. Oli kyllä sellane kosto siitä että hänet pistin muualle kun ite pidin pirskeet että juuu.. oli cd-levyt lattialla ja mitäs kaikkee.. kaikki mihin yletty nii paisko maaha.. Vähä jo rupes pelottaa selviinkö ite hengissä tästä päivästä.. Vielä elän.. kohta moikkailee liskoja varmaan nukkumisyritystä siis..

Pointti se että ei ois sitä ystävänpäivää voinu paremmassa seurassa viettää! Ystäville ja kaikille ihanille ihmisille kiitos heidän olemassaolosta koska ilman heitä en jaksais varmastikkaa elää niin positiivisen elämänasenteen kans.. Pohjalla ollaan käyty mutta hienosti noustaan joka kerta ja suurin kiitos siitä menee lähimmille ystäville jotka jaksaa näit mun päättömiäkin juttuja.. Kiittelin vissiin viimevuonnakin mutta kiitellään nyt taas.. Ja että mun pää on kasassa tän viimesen muutaman kuukauden ajanjakson jälkeen nii en ois varmaan hymyilevänä tässä ilman sitä parasta mahdollista tukea mitä mulla on ollu! <3

Ootte parhaita.. Yksinkertaisesti..

Kiitos!

10937495_10152963098185822_332810384_n.j

<-Ihana ystävä ja no oikeestaa ku sisko vaikkei sukua ollakkaa :)

P2151028.jpg

<-Mahti ystävä tai no melkei vois sanoa että kauan kadoksissa ollut isoveli :D

Tilaanne Ystävystyttäen - Takku-Tukka