Huoltomiehiä ei edelleenkään ole näkyny..

Ehkä ne jo miettii siellä puhelinvastauspaikassa että oon vaan ihan pimee, eikä edes lähetä tänne ketään.. :D

No jos ei ala kuulumaan nii soitan TAAS huomenna ja kyselen ukkeleiden perään.. Vai annanko Typyn ja kissan leikkiä tuolla vedelle mikä on purkissa ja mikä patterista siis tulee.. Ei ehkä paras idea.. Voin kertoa että En haluais mitään vesivahinkoja!

Perhana..

Kaikesta joutuu nykyään valittaa.. Tai kaikesta mitä pitäis palveluks kutsua..

Tossa oli vähän Postinkin kanssa ongelmia mutta Saatiin kuin saatiinkin typylle työntökärry/taaperkokärry mikä lie..

Nyt siis käppäillään tuen kanssa jo! Jee! kohta se mun pikkunen vauva jo kävelee ja kaikkee huhhu.. niin se aika menee.. :)

sekomamma-normal.jpgSekomamma.. Voitte vaan arvata Typyn ilmeen ;D

Ja toiseks nuorin sisko viettää nyt syksyllä viimeset kevätjuhlat ala-asteella! Vähänkö mageeta! Onnea R siis.. kun en oikee usko että pääsen sitä ikuistamaan vaikka se toki on ISO päivä mutta pääsen ikuistamaan sen kun pääset sieltä koulusta koska jee meen sillon Typyn kanssa Pörvööseen! Sitte R saa ansaitsemansa bileet ;) Ei montaa vuotta niin nuorinki sisko pääsee pois ala-asteelta mutta siitä myöhemmin :) (Ja ehkä tää vanhin pikku-sisko vielä valmistuu ammattikoulusta ;)Toivoa saattaa)..

Menipä tää yhtäkkiä tunteelliseks.. Valituksesta Onnen toivotuksiin ja semmosseen..

No mutta tunteellisuudesta puheen ollen(onkohan näin kirjotettuna oikein vai väärin..?)  Mutta siis pakkohan se ny on tännekki kirjottaa että kyllä ne mun siskot on ihan parhaita siskoja ja tietenki on ikävä heitä kun harvemmin näkee.. JA vaikka varsinki heistä ehkä tuntuu(varsinki nuoremmista) ettei ehkä oo niin paljo juteltavaa nii sanon vaan että oottakaapa ku vielä piiikkusen kasvatte niin teki alatte joskus soittelee mulle! ;) Mutta joo nähdään sitten ku on koulujen loppuhärpäkkeet! Ootte Rakkaita!<3

Tilaanne Herkistellen - Takku-Tukka