Mä ajattelin nyt kertoa tuosta meidän joulusta, koska tahdon!

Ja yks iso syy on se ettei kovin moni ymmärrä sitä ettei halua kaikkea sitä hössötystä ja liibalaabaa.. Mulle joulu on nykyään oikeestaan vaan syömisen juhlaa.. Eli vedetään kinkku muutamassa päivässä poskiin ja sen ohella vähä maksalaatikkoa ja karjalanpaistia. Sitte tän kaiken suolasen ohella kaikkee makeeta. Jes ja näin joulu on onnistunu. Ja joo miks ei vois "juhlia" muulloin niin toki vois.. Sattuu vaan olee turhan monta tyhjää päivää just jouluna ja millonkas muuten saa kinkkua?

No sitte tulee tietenki kysymyksiä "no eikö Typy saa mitään lahjoja?" "eikö joulupukki käy teillä?".. No tottakai saa ja lahjat tuo sukulaiset ja läheiset ja toki minäkin jotain aina ostan. Joulupukki ei käy meillä, ELLEI Typy itse sitä joskus tulevaisuudessa halua mutta lähtökohta on se ettei sitä oo olemassa (Sorry.).

Ja sitten joulukoristelu. EI tule mun kämppään. Tänä vuonna oli yksi jonkun sortin kukkakori mikä saatiin nimiäisissä. Se sai nätisti kuolla pystyyn tossa mun pöydällä.. Nyt se odottaa noutajaa..

Ainii on meillä yks toinen jouluperinne ton syömisen ohella. Joka vuos katotaan The Joulukalenteri ja kuunnellaan se mukana tullu cd läpi.

Siinä se. Sellane joulu meillä. Onko muita epä-joulun viettäjiä? tai ruokajuhlana pitäjiä? Jotain aaaaivan muuta?

Tilaanne lämmittäen -Takku-Tukka-

P4161743-normal.jpg