Eiii taas teksti katos. Prkl.

Noh aloitetaanpa alusta taas. Eli Nyt tulee toisille tylsää luettavaa toisille mielenkiintoista meidän arjen päivitystä ja vauvajuttuja ;) Näitä ei tuu usein mutta joskus vähän..

Ihana ja hauska seurata tuota pikkuisen kehitystä.

Noniin eli Typy kasvaa ihan hurjaa vauhtia! Niin kehityksellisesti ja koko muuttuu kokoajan.. Kokoa se onki kasvanu aina ja hidastumista ei näy. Eli nyt mennään 68 kokosissa vaatteissa ja neki on aika sillee just ja just eli anää htki menee ne vaatteet ja käytetään jo vähä 74 vaatteita(ihan vinkvink jos tutut aikoo lähiaikoina ostella jotain vaatetta ;)) JA mun niskat alkaa olee ihan finaalissa mutta Buranaa naamaan niin jaksaa taas. Onneks välillä on helpompia päiviä niskan kannalta siis :D ehkä sitä pitäis harkita hierojalle menemistä?

Ja sitte tää toinen puoli kehityksestä. Nykyään leikitään jo ihan ite eikä heilauteta helistimellä päähän(se vissiin satuu vähäsen.. :( ). No sitte tarttumisen parannuttua niin pullo oli se mitä halutaan ite pitää ku Typy on hereillä(ei se vieläkään ihan täydellisesti onnistu). Mutta kun yleensä ollaan sillä päällä ettei mamma saa auttaa niin sillo ei myös Tosiaan auteta koska muuten ei syö ja alkaa komentaminen. No sitte keksin ostaa nokkamukin, tippalukolla. Se oliki ehkä yks fiksuin ostos tähän mennessä. Nyt ei tarvikkaan auttaa oikeestaan :)

Sitte Typy löysi varpaansa muutama viikko taaksepäin siitä sitte alko vaipanvaihdon hankaluus :D Ne onki sitte melkein suussa asitte joko sukkineen tai ilman.

Mitähän muuta Typy on kovin puhelias ja juttua tulee paljon, tiiä sit johtuuko siitä kun ollaan aika paljon kahdestaan niin Typy on melkein ainoa juttuseura päivisin(ei tarvi enää seinille puhua ;))

Niin  ja vierastaminen on alkanu ihan kovalla kädellä. Eka kerta oli kyllä eka kerta ku oli Typyn lääkäri sitte ei taas vähään aikaan vierastanu ketään ja sitte tossa joulun jälkeen käytiin vanhamummolla ja siitä se riemu ratkes. Eikä meinannu rauhottua ei sitte millään. Ja sitte oli kummitäti.. Nyt vähä muaki jo jännittää miten toi seuraava kerta neuvolassa/lääkärintarkastuksessa menee..

Masulleen on kääntyny pari kertaa ja eilen masulta selälle kerran.

Tämä tyttöhän on yks heikkohermonen jos joku ei onnistu niin ei useimmiten jaksa kovin kauaa yrittääkkään..

No tässä varmaan suurimmat muutokset ja kasvut. Nyt vaipanvaihtoon!

Tilaanne Tiedostuttaen Takku-Tukka