Kyllä.. Tein sen pitkästrä aikaa.. Luin vanhoja blogitekstejäni.. Nyt hiljaa ruutua tuijottaen mietin miks ihmeessä avasin tuon oven.. Häpeää pari vuotta sitten minääni kohtaan tunnen.. Tää on siis jopa kamalampaa ku kattoo vanhoja kuvia ittestänsä ku miettii että miks mä tollai oon pukeutunu tai noin meikannu ! Koska nyt aukee ne ovet vielä syvemmältä sisältäni.. Miksi oon ajatellu noin! :D

Okei viimesen vuoden aikana varmaan isoimpia muutoksia on tapahtunu eikä nyt sentään kaikki oo sellasii tekstei missä on ongelmia ymmärtää itseään.. On hyvä kirjotuksia ja huonoja niitä.. Ja sit on nää faktapostaukset ku ei nekää enää niiin kamalasti pidä paikkansa.. Nauroin tuossa pienen hetken yhdelle jutulle sieltä ja jaon ajatukseni siskon kanssa.. Siellä sitte naurettii yhdessä face-keskustelun välityksellä..

Pitäis varmaan päivittää näitä tekstejä tai tehdä uusia niistä.. Olis ainaki jotain kirjotettavaa ku tuntuu että on aiheet vähä kiven alla.. Intoa ois kirjottaa vaikka ja kuinka paljo kaikkee mut ei vaan oo sellast tarpeeks kantavaa ideaa ettei se jää kovin latteeks se teksti.. Tai vajaaks.. Tänä vuonna vaikka on itessä niitä muutoksia tapahtunukki nii tekstin ulos saaminen on ollu tosi hankalaa.. Ehkä sitte liikaa mietin että mitä kirjottaa tai jotain vastaavaa..

Voishan sitä esimerkiks kertoo ihan vaan perus päivistä jne mut blaah! Ei ne tällä hetkellä eroo toisistaan nii paljoo että siitäkä tulis mitää ellei kirjottais kolmesta kuukaudesta samalla :D

Otan edelleen ideoita vastaan KOVIN MIELELLÄNI!

mietiskely.jpg

Mutta yleisfiilis on hyvä.. On töitä kotona kaikki hyvin (tänään tosin oli vähä enemmän riehumista ja korvat varmaan unohtu aamulla sinne omaan sänkyyn neidillä).. Muutenki fiilis aika jees.. Ehkä se aurinko paistaa viel tähänki risukasaan :)

risukasa.jpg

Se siitä mukavaa viikonloppua teille kaikille!

Tilaanne valottaen -Takku-Tukka