Oon nyt tässä kun oon porukalle kertonu että hei me muutetaan(taas..) törmänny kysymykseen "onko teillä kämppä siellä jo".. hmm mitäs tähä kiperään kysymykseen vastais.. Ei.. irtisanoin muuten vaan asunnon ja aattelin arvalla lähtee.. onha nyt telttailu kelit ja kaikkee.. Ei.. aattelin leijutella ilmassa tavaroita ja ehkä joku ottaa meidät (minut, typyn, koiran ja kaks chinchillaa) nurkkiinsa pyörimään..

Kyllä on! En ole idiootti. Piste.

Vähä ku kysyis että kai sä pistit kengät(/vaatteet) päälle ku menit ulos..

Mut joo noin muuten kertomiset on menny hyvin.. Erityisen kiitollinen taas äiskälle ja iskälle.. Koska ne otti asian hyvin ja ymmärs kuten aina miksi.. Ja kai sen kaikki näkee että täällä en oo viihtyny.. Tai on menny hyvin melkei kaikilt osin famu ohitti koko asian enkä oo iha varma sisäistikö se ollenkaa että muutetaan ?!

Näyttöjä on ollu mut ei vissii vuokralaista oo löytyny ku tulee vaan uusia näyttöjä.. Vaikka en saa olla kotona kertomassa mitä se tässä asuminen on..

1.Nää kaikki miljoon firmaa joilla on jonkullaine yhteisomistajuus näis kiinteistöissä -> kukaan ei tiedä mitään-> mikään ei kuulu kellekkään->kukaan ei ota vastuuta mistään paitsi siitä että vuokra on ajallaan..

2. Naapuri/naapurit.. Musiikkia.. Soittimia.. Laulua.. Bileitä.. Humalaisia.. Muita käyttäjiä..

3. Huoltoyhtiö/talkkari.. Ei toimi. Paska firma ei vaan toimi.

IMG_2064.jpg

Tämä tästä.. Jos ens kerralla taas muuta kun tilittämistä.. Onko aiheita? (Ja se vanhemmuus-aihe on tuloillaan tämä kommentti hänelle kuka tätä aihetta pyysi..)

 

Tilaanne Tilittäen -Takku-Tukka