Joo tässä tuli eilen vietettyä kolmas äitienpäivä.. Sillei samanmoinen ku edellisetkin äitienpäivät.. Lähinnä siis samanlainen päivä ku muutki päivät mut käytiin museossa koska sinnehän pääs ilmaseks..

No tuo museokierros ollaan tehty Typyn kans joka vuosi ja se onki iha kiva "perinne".. Tänävuonna tehtiin kahvi yhdessä aamulla eli mä pistin vedet ja neiti sitte laitto purut ja napsautti kahvinkeittimen päälle (mikä on muuten Todella tärkeä tehtävä hänelle.. Jos sitä ei saa tehdä nii tulee vähintään raivarit..).. Sit ooteltiin kahvin tippuminen ja syötiin aamupalaa.. Sitte piti saada musiikkia kun mentiin parvekkeelleppäin.. Pistin Deezerin pyöriin ja sitten sain äitienpäivätanssin neidin kans. Suloista.. Ja join kahvit ja leikittiin sittemmin mentiin sinne keskustaan museoon jonka jälkeen puistoon ja siellä nähtiin S ja A.. Oli mukava päivä kyllä vaikka neidillä vähä pärisi, en tiiä joiko itekki aamulla kahvia :')

Mutta. Kyllä sitä vaan jaksaa olla onnellinen että on saanu tuollasen ihanan ilopillerin elämäänsä.. On hienoa olla äiti.. Hyvä ja arvokas työ ja suurin palkka onki nähdä se hymy ja onnellisuus mitä saa aikaseks.

Kannattaa olla ylpeä lapsistaan koska ilman niitä vanhemmat ei ois vanhempia :) (fiksua eikö.)

Tilaanne äidintäen - Takku-Tukka