Nonni koska nyt kohistaan näistä perkeleen tisseistä joka suunnassa nii mennäämpä kerranki valtavirran mukana! Koska myös minulla on sananen sanottavana.. ylläri?

Mutta joo voin ihan hyvin mielin sanoa että oon iha hemmetin onnellinen jokseenki pienitissinen naine.. Voin myös kertoa että oon päässy kokeileen sitä pari kuppia isompaa mallia.. Ja seki oli jo sillei tuskaa.. Ja kyllä sillon miehet oikeesti tuijotti sitä perkeleen rintavarustusta puhuessaan mulle.. On ihan kiva että puhutaan naamalle.. hämmentäviä aikoja kyllä..

Mutta se että mikä hemmeti juttu nyt yhtäkkii on että heei pitää olla iiiisot tissit ja toine puoli sanoo että pitää hyväksyä pinirintaset naiset.. Mitäs jos.. Tää on aika villi idea.. mut.. mitä jos annetaan ihmiset ihan ite valita mistä tykkää eikä puututa siihe..

Mut myöski sellane juttu että jos Sinä itse oot tyytyväinen sun rintoihi nii älä anna muiden tulla sanoon millaset niide kuuluis olla! Itellä ainaki hyvin pinttyny päähä se mitä mutsi kerran sano ku jotai ohjelmaa katottii että jos hänelle joku mies tulis sanoo että "kyl sun tarvis vähä isommat tissit hommata " nii mutsi sanois siihe "meneppä pihalle sitte ettii sielä niitä erikokosia löytyy pilvinpimein"..

Ole nainen ylpeä siitä mitä sulla on!

Nauratti vaan ku joku blondi bimbo alko netissä huutelee että naisille luotii rinnat jotta ne kiihottais miehiä ja että ei kuulema kiihota tarpeeks jos on pienet tissit.. ihme väitteitä.. ja tätä rinnastettiin sitte siihe että ois sama ku naiset pakotettais mieltymään mieheen  ilman munaa.. Juu morjens.

Enpä nyt tän enempää enää sano ku että menkäähä ny itteenne.. ne ketkä urheilee, varsinkaa ne ketkä on koko elämänsä urheillu nii ne harvemmin omaa isoja rintoja.. Sitte kumminki vaaditaan urheilullisuutta ja samaan aikaan isoja tissejä? ei mee ny iha yks yhteen.

Kiitos olen sanani sanonu nyt poistun takavasemmalle nähdään taas!

Tilaanne Tissittäen -Takku-Tukka