Kävin tossa festareillakin pitkäsä aikaa.. Toiset tietääki miks en oo hetkeen (muutamaan vuoteen) oikeen innostunu mutta joo oli kyllä aivan mahtavaa!

P8252619-normal.jpg

Live musiikki on kyllä (lähes)aina yhtä hienoo.. saa olla kyllä aika kusimulkkuja lavalla jotta mä käännyn pois :)

Siitä saa jotenki voimaa.. Voin vaan kuvitella millasta sielä lavalla on.. huh.. Mä en peruskoulun jäljeen oo pahemmin lavalla ollu.. Pari tanssi-esitystä ja kerran kampausta lavalla tehny.. Mut on seki ihan sairaan siistii.. Ja karaokee ei siis tässä tapauksessa kyllä lasketa :D vaikka sekin toisissa paikoissa lavalla onki..

(En oikeestaan tiiä mihin olin koko tän tekstin kans alunperin menossa mutta nyt tulee sitte jotai sekavaa tekstiä sanoisin..)

Mutta siis myös yleisössä on ihan mahtavaa olla.. Oon vähä aina ollu se eturivien heiluja,, tällä kertaa en tosin ängenny sinne.. Ehkä enemmän sillon ku on ihan keikka-keikka.. Viimesillä Hanoi Rocksin keikoilla hukkasin yhden kenkäni väkijoukkoon, oli kiire päästä eteen.. Mutta oli tosiaan sen arvoista silloinkin! Kengättä tai kengillä who cares?

Aloin tossa miettiin että millähän keikalla on ollu paras fiilis.. mut sanoisin etten osaa laittaa paremmuus järjestykseen..

Heaven and Hell oli tosi kova keikka, varsinki ku koko halli laulo Heaven and hell biisiä.. Kylmät väreet tulee siitä muistostaki vielä (Dio oli vaan paras!).. Sitte oli Provinssissa System of a Down Tosi magee keikka.. harmi että en päässy kovin lähelle ku porukka alko vetää röökii siellä nii alko päätä särkee.. mut siinä bändissä on sitä energiaa ihan mielettömästi! Se ku hetken lopettaa pomppimisen vielä kun muut pomppii ja se maa tärähtelee! Sitte tosiaan pari Hanoi Rocksin keikkaa niillä oli kans ihan järkyttävästi energiaa.. Ja ja ja mä ihan innostun ku näit muistelee.. Scorpions Saimaa open airissa! MAHTAVAA! Sit sellanen pienempi keikka Klamydialt Porvoossa.. Seki oli mahtavaa..  Näitä tulee vaan lisää! Mutta ehkä lopetan ennenku innostun liikaa :D

Loppu nyt kaikki sanatki kesken.. Voi olla että hehkutan musiikkia joskus vielä uudestaan :D

P8252661-normal.jpg(möh, se loppui nyt :( )

Tilaanne Fiilistyttäen! -Takku-Tukka