On se vaa hienoa olla takas tässä p.. paikassa.. joo toodella..

Se viiminenki innostus lopahti kyllä tänää.. Ainaki hetkeksi.. Ku rupes laksee paljon tää elämä täällä kustantaa.. ja voin sanoa että iha helvetisti enemmä.. Taitaa mennä illalla kalaan että saa jotai lihaa pöydälle ittelleenki..

Onneks tuli hommattua tänne ensitöikseen nuo kalastusluvat.. Eipä kukaan ainaka tuu viemään mun kalastusvehkeitä pois.. :)

Tässä pitääki eilisestä kalareissusta kertoo sellane hauska juttu että kun eilen olin heitteleen nii osuin ilmasta hauen päähä uistimella.. Se hämmennyksen määrä oli ja on edelleen niin suuri.. Olis ollu mahtavaa saada kuvamateriaalia tästä..

Mutta juu takasi tähä päivään ja tähä maailmaan.. Vaikka tää paikka on nooh.. Kohtalaisen suppee niin naapurusto on vallan mainio.. En voi valittaa.. Et vaiks vuokra onki korkeempi ku mitä tarvis olla niin kyllä naapurit helpottaa sitä vitutusta ainaki.. ja tietäähä sen että jos sattuis olee ruoka loppu nii on ainaki monta pöytää minkä ääreen on tervetullu syömään ;D

Ehkä myöhemmin vielä kertoilen lisää miten tää on lähteny käyntiin.. Nyt ku vasta muutama päivä tässä asuttu..

Kyllähä sitä suomen parasta(jopa iha virallisestikki) kaupunkia tulee ikävä.. Se että jos siellä ei haluu törmätä jonai päivänä tuttuihi nii ei tosiaan tarvi.. täällä riski on huomattavasti suurempi. Myös sellasiin ihmisiin ketä nyt ei muutenkaan tahtois hirveemmin nähdä..

Mutta ylöspäin sanoi ankka lammen pohjassa..

P1010563-normal.jpg

 

Tilaanne kaakakaakattaen -Takku-Tukka