Tää on sitte niitä päiviä joiden ohi haluis vaan nukkua..

Kai sitä on tullu herättyä sitte väärällä jalalla ku näytti aamulla puuttuvan oikee ja vasen jalka..

No meni kyllä yökin iha yhtä hyvin ku päiväkin.. Ehkä sillä on jotai tekemistä asian kanssa..

No mutta kerronpa pari otosta tähän mennessä.. Menin keskustaan tänään kahdesta syystä yks oli siima.. Ja toinen oli öljyväriä.. Enimmäisen kanssa meni niin että jo kun yritin sisään kauppaan kaikki viis miestä(mukaanlukien myyjä) kattoo huuli pyöreenä vähä niinku mitäs vittua tuo täällä tekee.. Ei siinä oon tottunu siihen monessa tapauksessa.. Mut koska päivä oli otollinen niin seki vähä vitutti.. No sitte kerroin mitä haen.. Myyjä siinä alko kuittaileen minkä kerkes.. Ja olisin mä sieltä muutankin voinu tarvita mut siiman jälkeen sillä oli jo niin tiukkaa pidätellä naurua joten päätin päästää sen sedän hihittelemään.. Ehkä näitä asioita pitäis hoitaa sillon kun on hyvä päivä eikä sillonku on se kerta puolessa vuodessa ku vituttaa jo eläminen..

Noniin pääsin kuitenkin siitä liikkeestä ja sit seuraaviin liikkeisiin hakemaan maalia ja taulupohjan.. Taulupohja löytyki helposti ja sitte pääsin siihen maali osuuteen.. Ensin hortoilin jonku aikaa löysin kyllä öljyvärisettejä muttei yksittäisiä.. kysyin myyjältä että onks asia tosiaan näin hienosti että pitää ostaa paketillinen värejä vaikka tarvii vaan yhtä.. kyllä.. seuraavaan liikkeeseen.. siellä täysin sama vastaus.. "ootko jo kokeillu alakerran myymälää.." "ai no mutta sit saattais löytyä ideaparkista".. Nonnii.. ei sitte lähempää.. Ehkä pärjään näillä väreillä sit mitä on..

Tänään ei olis haittaa seurasta mutta ehkä selviän :D Tai siis tietenki selviän!

Pitää vaan maalata rasitus pois sitten myöhemmin..

Nii ja typyllä näyttää olevan yhtä hyvä päivä ku mulla..

Noniin nyt tämä purkautuminen loppuu tähän!

(Vielä vähän muokkausta.. osuin nyt sitte vielä puukolla sormeen.. ehkä jätän tältä päivältä kaikki vähänkää vaaralliselta kuulostavat askareet..)

Tilaanne Räjäyttäen -Takku-Tukka