Tai olihan Typy masussa viime äitienpäivänä mutta niin.. Lasketaanko sitä vai ei..

Mietin kovasti mitä tässä kirjottaisin.. Oon nyt siis ollu mamma lähes 8kk.. On ollu ihan mahtavaa aikaa enkä olis edes voinu uskoa kuin ihana voi oma lapsi olla :) Vaikka Tottakai niinkun kaikessa on huonojakin päiviä ja päiviä jolloin väsyttää ja ottaa päähän.. Mut nissäkin päivissä on aina jotain positiivista.. vaikka se olis joku hymy.. nauru.. jotain pientä nii se jo lähes kumittaa koko sen huonon olon..

Prkl.1192-normal.jpg

Tänään Faija tuli käymään ja toi mulle pikkuisia kukkasia.. Ja sain muuten tänään nukkua jopa kello seittemään asti.. Typyllä tulee hampaita ja ollaan nukuttu jo jonku aikaa toooosi huonosti ja ei mitenkää pitkiä unia.. Mutta tänään vissiin ollu jokseenki helpompi päivä.. Tai sit halus äitienpäivälahjaks antaa hitusen helpomman päivän ;)

Sitten käytiin Typyn kans parissa museossa/näyttelyssä.. Oli ihan kivaa kierrellä.. mutta toi yks näyttely oli täynnä  roskaa.. eri muodoissa.. väreissä.. vähä kaikkeee.. oksia ja sahanpurua.. kuivunutta maalia.. muovipusseja..  Joo sanomattakin selvää en arvosta tätä taiteen muotoa..

Mutta joo oli tosi kiva päivä ja nyt on matkani saunaan rentoutumaan! Ihanaaaa! (Kaiken tämän lisäks Typy nukahti NÄIN aikasin!(klo 20:20) sain lisää ilta-aikaa!)

Lopuksi tahdon toivottaa Mahtavaa äitienpäivää kaikille mahtaville äiteille! Jaksamista ja kaikkee hyvää!

Snapshot_20140511_10-normal.jpg

Tilaanne äidillistäen - Takku-Tukka