On tullu pohdiskeltua tässä viime ajat nii kovin syvällisiä juttuja että melkei jo luulee itteään vakavamieliseks..

Muahahaa.. Kui moni rupes nauraan? Jooh.. mutta tosiaan jo meinas että alkaako tässä nyt sit oikeesti miettii liikaa asioita ja näin joten nyt ei mietiä mitään! Tai mietitään joo Kevättä! Kukkasia.. Kesää.. Pehmeetä ruohoa jossa ne punkit vilisee eiku.. ja ihanat kesäillat.. hyttyset ja muut öttömönkiäiset mistä aletaa seuraavaks sitte valittaa--..

Mun kesän suunnitelmat on tähä mennes sellaset että meen kesäkuussa south parkiin eli eteläpuistoon joraan ja kuunteleen hyvää musiikkia.. Sitte jos joku suostuu ottaa typyn hoitoon vaikka viikonlopuks nii mä lähden jos en saa seuraa nii vaikka sit yksin tai koiran kans telttailee.. metsään.. järven lähelle.. fiilistelee kesää.. leikkii vähä nuuskamuikkusta.. Eli kalastaan.. Pitää kyl hankkii ensi retkikeitin että saa sit aamukaffet luonnonhelmassa..

Toivon siis hyvää kesää ja hyvää ilmaa.. Ei kiitos yhtä kuumaa ku viime kesä vaikka ei se enää oo niiin kriittistä ku viime vuonna ku typy ei oo enää iha niin pikkane nii helpommin jo itekki ilmasee asioita.. ja koirakaan ei niin pieni jos vältyttäis isoimmilt kaaoksilta nii jee.. Viime kesän hellejakso sai mut oikeesti aika hysteeriseks.. Ja saatoin hiukan palaa loppuun hetkellisesti kaiken sen kuumuuden ja kaiken muun henkisen jutun kans..

Toki sitä toivoo myös ystävyyttä, miks ei myös rakkautta tms hömppäää;D

Pääasia on siis Luonto, Musiikki, MunPieniPerhe(eli Lapsi ja elukat..), Ystävät..

Mä niiiiiin odotan kesää.. Kukaan sitä ei varmaan huomannu mutta tämä tästä vähän kevyempää tällä kertaa..

Fiilistellää vielä vähä kesäkuvia-->

P7290352.jpgP7270304.jpgP7041440.jpgP6290090.jpgP6210529.jpg

 

Tilaanne Kesäistäen -Takku-Tukka