Mä mietin tossa syvällisiä..

Mietin miksi ihmiset ei enää tykkää yllätyksistä? Siis ei edes sellasista pienistä..

Mä jotenki kaipaan sitä aikaa kun joku tulee yllättäen oven taa.. Jos nykyään joku soittaa odottamatta ovikelloa(miks se on ees ovissa enään..?) nii mennään paniikkiin että voi ei en oo siivonnu, käyny suihkussa ja perkele ku ei oo kahvit jo tippunu! Tai sitte mietitään onko siellä oven takana joku kauppias tai jehovat.. (nykyään ku ei enää oo tv-lupa tarkastajia..) Mutta siis se että joku soittaa ovikelloa ilman että on soittanu tai muulla tavalla ilmoittanu nii useimmiten koetaan negatiivisena.. Okei voi se olla joku jota et ehkä tahtois kotiis just sillä hetkellä.. Mutta anyway!

Tässä myös kaverin kans keskusteltiin joku aika sitte että naisille ei nykymaailmassa saa tuoda esim kukkia.. Eka kysymys useimmiten on "mitä sä oot tehny?!".. Taai sitte "miks sä mulle kukkia toit ei mulla oo mitkään juhlapäivät"..  Tai useimmiten muutenki kaikki sellaset yllärilahjat.. Naiset hei koht miehet ei uskalla ostaa teille mitään..! Mulle ainaki sais tuoda millon vaan ruusuja tai muuta pientä.. Se on suloista! Enkä meinaa että tarvis tuoda mitään.. Voi sitä muutenki osottaa että toinen on tärkee tms.. Meinaan enemmänki sitä että toiset tykkää ostaa/ antaa jotain ilman että tarvii selitellä miks.. 

No joo.. Tulee sitä itekki välillä liikaa suunniteltua mutta se on ennemmin sen takia että en istu vaan kotona.. Plus jos jonnekki pitäis mennä ilman lasta nii siks tarvii vähä miettii välillä että mitä millon ja mihin aikaan.. Ku ei ne hoitajat siinä oven takana odottele :)

Tulipas siinä tekstiä jokseenki.. Taisin jo ite mennä vähän sekasin ajatuksissani enkä muista oliko muuta sanottavaa tästä.. joten voi olla että tää joskus jatkuu!

Tilaanne Yllättäen! -Takku-Tukka