Tää on näitä päiviä ku toivois että sais yhdet kokonaiset yöunet. Parantais maailmaa huomattavasti lähes 8kk katkonaisten öitten jälkeen.. No ehkä kohta.. :D

No kohta on päivän loma kun pääsee vähä tuulettumaan faijan kans festareille!

Ja onhan tää siistii aikaa ku Typy kehittyy päiväpäivältä enemmän :) Nyt kontataan ja jostain syystä tämä nuori neiti yrittää nousta seisomaan.. ilman tukea.. myös tukea vasten muttei ihan ylös päästä vielä koska menee hermot :)

Mutta joo tähän päivään.. Aamulla herättiin virkeinä (tai mamma ei ollu niinkään virkeä) klo 5.. Yö menny typyllä levottomasti pyörien ja kontaten unissaan niin voitte uskoa ette mulla kovin rauhaisaa unta tämä suo :D Ja sitte on kyllä nukuttu onneks ihan hyvin päiskyjä muttei tuntunu aluks auttavan mun väsyyn ollenkaa.. Ja ilta oli hyvin energinen! Siis tuo pieni ihminen pyöri pitkin lattioita kuin tornado eikä kyllä eno rauhottunu edes nukutuksen aikana.. Loppujen lopuks ja pitkän taiston jälkeen se vaan simahti.. Ja mä aattelin ihan just tehdä samoin koivet ilmaan ja näin..

 

Mutta tänään tein myös jotain uutta! Mikro-kuppi-suklaa-kakku--- (2 annosta)

4 rkl vehnäjauhoja

4 rkl sokeria

1 tl leivinjauhetta

1 tl vaniljasokeria

4 rkl kaakaojauhetta(tummaa)

1 rkl mantelilastuja murskattuna

1 muna

3 rkl vettä tai maitoa

3 rkl öljyä

Sekota kaikki kuivat aineet keskenään.Lisää kanamuna,maito ja öljy.Sekota tasaiseks taikinaks Nostele taikina mikronkestäviin kuppeihin ja kypsennä 1 min(mikäli mikro on tehokas.. jos vähemmän tehoa niin pari min.) ...täytä kupit puoleen väliin,taikina kohoaa Paljon!! Mä tein mokkapalamaisen päällyskerroksen  ja sitä vois vähä laittaa sinne sisällekkin :) Siihen en sano mitään muuta reseptiä kun: Voita, Tomusokeria, Kaakaojauhetta ja kahvia.. Lisukkeena vois tarjota jätskiä sopis ihan sika hyvin..

Ja näähän on aivan liian helppoja joten anteeks teille jotka kokeilette :D

Tämä resepti on kopioitu lähes kokonaan http://viltsunruoka.vuodatus.net/lue/2014/02/suklaabrowniet-mikrossa

Nyt mä meen unille pienen iltapalan jälkeen!

Tilaanne Mikrottaen - Takku-Tukka