Mua rasittaa ihmiset jotka jättää rakkaan kultanuppuhauveliininsa paskat minne lystää.. Siis meillä on etupihalla ihan sellane mukava nurmikko joka on vielä aika ison osan päivästä varjossa joten siinä olis just mukava istua.. Mutta eikö kahden fifin ulkoiluttava lökäpöksyäijä(anteeksi tyylin edustajille.. Samassa veneessä oon joskus seilannu.. Mutta sattumoisin on tämä äijä..) jättää siihen ne paskat siis katsoo ku ne pskoo ja sit mennää eteenpäi.. VAIKKA joku näkee..  sitte jätetään jopa kävelyteille paskat.. ymmärrän jos koiralla on ripuli nii sitä ei joo pahemmin kerätä mutta hei ei oo iso vaiva.. täällä kulkee muitaki ihmisiä.. aika moni tietää kuin mukava on astua läjään paskaa..
 

Joo ja toinen tai mistä tietää onko sama lajike kyseessä mut hei roskaajat.. pari metriä roskikselta nii jätetää roskat.. Et sitte jumalauta jaksanu kävellä roskikselle asti..? Huhhu..

ps. En muuten tienny että roskiksiakin pyyhitään ulkopuolelta siis.. Näin vasta joku aika sitte tän.. Ei oo tullu koskaan mieleen miten ne pysyy puhtaina :)

Tän pidempää marinaa en nyt kirjota tästä mutta hei oikeesti miettikää vähän....

Tilaanne Roskaten -Takku-Tukka