Tässä ollu nyt muutama episodi jotka on pistäny miettiin että kuin vähän ihmiset nykyään luottaa toisiin.. Tai lähinnä se että onks asiat menny sellaselle mallille ettei vaan voi edes luottaa? Ja mistä se sitte johtuu..?

Olisko asia niin että Koska ihmiset ei luota niin niihin ei kannata luottaa? Meneeks tää nyt liian monimutkaseks.. Mut joo.. Ei se ainakaan voi kokonaan olla siitä kiinni että tällästä epäilevää ihmistä on kohdeltu huonosti tai se ettei se enään voi luottaa kehenkään.. Onks tääki asia sitten kiinni elämänasenteesta? Koska jos meen omiin kokemuksiin ihmisistä nii mun ei kannattais luottaa yhtään kehenkään.. Tai sit en oo saanu viel "tarpeeks" turpiini jotta en luottais..

Toisaalta kun lähtee sit miettii kuin paljon nykyään puhutaan paskaa ja selän takana sitä varsinki nii en kyllä ihmettele jos ei luottoo löydy.. Mun mielestä tarvis sanoo sille ihmiselle suoraan jos tuntuu että jokin menee nyt päi vittua.. Mut ei, sehä ois vaikeeta.. Ja toisaalta toisilla on sellane huvi että pitää mustamaalata ihmisiä.. Ihan sitäki on omasta takaa kokemusta.. Toki pienissä kaupungeissa nää tulee omiin korviin aika nopeesti.. Ja sielä muutenki on isompi huvi tehdä toiste elämästä helvettiä..

Mutta siihen luottamusasiaan.. En mäkään enään aivan sokeesti luota mut otan kyllä jokasen uuden ihmisen vastaan avoimin mielin.. Kyl useimmista ihmisistä lukee kasvoista ja käyttäytymisestä aika paljon.. Varsinki kunn peilaa niitä ihmisiä kokemuksiinsa muista ihmisistä.. (ja joo on niitä perkeleen jokerikortteja aina silti nurkan takana mut hei ei anneta sen lannistaa!)

Pointtina.. Toivon että vielä löytyy paljon ihmisiä kehen voi luottaa ilman että tulee puukosta selkään.. Ja aina kannattaa olla toisen luottamuksen arvonen.. Se jos joku on palkitsevaa..

11079041_1624718571098565_324595193_n.jp

Tilaanne Luottaen -Takku-Tukka