Taas ollu pieni tauko.. Kai tässä on tullu laiskistuttua (onko se edes sana..?) No joo.. Eipä tässä mun elämässä mitää kovin suuria juttuja oo tapahtunu kaai..

Tuli käytyä hämeenlinnan kautta tampereella ja oli kyllä aivan mahtavaa.. Hämeenlinnassa törmäsin ihmisiin ketä en oo aikoihin nähny ja sit pääsin viettää laatuaikaa parin ystävän kanssa ihan pitkän kaavan mukaan :)

Tampereella tuliki sitte nautittua oikee pitkän kaavan mukaan ja näin.. :D huhhu.. oli kyllä hirveeeeeeee henkinen darra varsinki sit ku pääs kotiin ja joutu sitä täysin yksin poteen.. Sosiaalidarra.. yhh. en pidä siitä en ollenkaa.. No mutta the main thing oli kumminkin se että oli aivan perkeleen hauskaa ja se että näin paljon kaverei ystävii kaikkii ihanii ihmisiä joita ollu aivan kamala ikävä! Toki päivän aikana kaikkia ei ehtiny näkee mutta eiköhä sinne tuu eksyttyä taas jonku hetken kuluttua.. koska se ikävä mihinkää lähde.. Ei ihmisiä kohtaan eikä tamperetta kohtaan.. On se vaan niin mahtava kaupunki ei siitä mihinkään pääse..

Nonnii mutta siitäki on jo päälle viikko kun sieltä kotiuduin ja nyt sitte alkanu vähä niinku vahingossa jonku sortin "terveyskuuri".. Satuin saamaan pussillisen pellavarouhetta ja päätin että no perkele ku kerra pääsee tollast kokeilee nii kokeillaan kunnolla.. Eli nyt eletty viikko edes sen verran terveellisemmin että oon vetäny hedelmä-marja smoothien kera tämän rouheen joka päivä.. Eipä tässä mitenkää vielä ainakaan tunnu  missään ehkä jotenki vähä mutten osaa kuvailla miten..! Nooh kattellaan..

Sitte vielä vähän Typy asiaa.. Tämä nuori neiti kasvaa ja kasvaa.. Nyt melkeinpä juostaan jo! Ja tuoleille kuupeillään.. Tänään yllätin neidin pöydältä.. Vähä uhmaa on mutta kyllä nää uudet jutut välillä sivuuttaa ne  uhmailut..

Eipä tästäkään sen enempää sitten.. Vähän vääsy painaa joten unille tämä ihmisolento hipsii..

Muutoksia tulossa joten pysykää "kuulolla".. ;)

Snapshot_20141115_4.jpg

Tilaanne Tökkien - Takku-Tukka