Tossa eilen nukkumaan mennessä tuli sellanen mieleen että toisillahan on hirveen hankala olla erilaisissa tilanteissa vanhempiensa kanssa..

Niinku Saunominen perheen kesken.. Tai edes kaikki sukupuolesta riippumatta samaan saunaan(oli sukua tai ei).

Tai ei voi nukkua äidin tai isän vieressä..

Mikä siinä on niin hankalaa.. Vaikka olisi hyvissä väleissä vanhempiensa kanssa niin sitte on olemassa joku sellane juttu että ei mitenkään voi nukkua äidin tai isän vieressä aikuisena..

Mä voin kyllä ja toivon että Typykin vanhempanakin voi ja uskaltaa tulla viereen jos siltä tuntuu tai on jostain syystä pakko (esim. jossain isommissa juhlissa yöpyy eikä ole kaikille omia sänkyjä tms).

Tottakai se tekee paljon miten on kasvatettu ja kasvettu.. Jos on ollu hankala murrosikä tai jotain vastaavaa. Mut normi tilanteessa mun mielestä ei sais olla sillee että "ai sä nukuit ÄITIN vieressä"..

Tai sama koskee isovanhempiaki.. Ei mua haittaa mummon viereen mennä nukkumaan. Tai siskojen?

Välillä sitä tässä netin ihmeellisessä maailmassa saa lukea että on Pervoa että lapsi tulee nukkumaan viereen (pahan unen jälkeen tai muuta) Tai tulee halipula. Ja vielä pervompaa että aikuinen ihminen nukkuu äidin tai isänsä vieressä.

Ja perhepeti on pervoa! Mullakin Typy nukku ekat pari kuukautta vieressä koska se yksinkertasesti oli helpompaa imetyksen kannalta. Ja välillä nykyäänkin.  Nytkin kun eka hammas puhkes niin oli tosi hankala ilta ja loppujen lopuks oli paras ottaa viekkuun vaan että sai nukahdettua.

Miks maailmasta on tullu tällänen hankala paikka.. Tai mistä minä tiiän onks asiat ollu (tässä maassa varsinkin) näin hankalia.

Viimeks ku äii oli kylässä niin nukuttiin vierekkäin eikä tästä ny hirveen pitkää aikaa oo ku nukuttiin koko siskoslauma äitin kanssa samassa sängyssä aina välillä.. (joo äitillä on iso sänky :D)

Lopuksi totean että Perkele.

Tilaanne sopeuttaen Takku-Tukka

tinjamammm-normal.jpg

Kuva Provinssista oltiin Mamman ja siskon kanssa. (samana vuonna oltiin faijan kans Saimaa open airissa)