En tosiaan muista oonko tästä aihesta mitään ennen kirjottanu.. Mut voi olla et oon ainaki osittain..

Itellä on sellane toiset sanois että ongelma että elän eräänaisessa positiivisuuskuplassa.. Tottakai joku sit aina säännöllisin väliajoin puhkasee sen eikä mitenkää kevyesti mut sit rakennan kuplani uusiks ja taas mennää hymyillen eteenpäin.. Et vaikka ois sillei paskapäivä tai muutenvaa paskafiilis jostain nii se ei lyttää kokonaa kaikkee ellei tää kuplani mun oo puhki..

Tätä aihetta oon mutustellu tässä jonkun aikaa kun jokune aika sit taas oli tälläne tilanne että eli jonku aikaa ilman rakasta kuplaa.. Ja sit ku sai sen pikkuhiljaa taas rakennettuu nii alko kattoo ihmisii kaupassaki eritavalla ja varsinki joulu tässä tulossa ja puhutaan siitä joulun hengestä ja joulufiiliksestä ja että ku nki ni mukavaa.. Mut avaappa kaupassa silmät ja kato ympärille.. Ei kovin montaa ihmistä sielä hymyile.. Ei vaikka ite hymyilisit nii eipä tuu takas (okei saattaa toisinaan olla myös siitä kiinni ku oon "tän näköne..").. Mut kyllä se vaan ihmeellisesti parantaa ainaki toisten päivää se hymy.. Ja omaakin.. Kannattaa kokeilla..

Toisalta eikai se tyyli elää kaikille sovi että koittaa positiivista ajatella.. Pessimistit ei kuulemani mukaan putoo korkeelta ja kovaa mut onks tasasempi negatiivissävytteinen elämä sit mukavampaa.. Hankala sanoo.. En kumminka aatellu kokeilla mut aina voi kertoo omia kokemuksiaan jos siltä tuntuu..

Mut vois ainaki vaikka kui paskaa elämä ois nii kattoo eteensä ja huomata että ei oo ainoo ihminen tällä planeetalla.. Koska ikävän paljon törmään siihen nyt ku lapsen kans saa kattoo kokoaika ettei porukka kävele päälle tai aja päälle tai työnnä kärryjä kaupassa päälle.. Huolimatta siitä onks laps kävellen vai rattaissa.. Eikä siis siitäkään oo nyt kyse ku räplätää älyluureja.. Vaan ihan yksinkertasesti haahuillaa jossai omassa universumissa.. Ite nyt pystyn yksinäni liikkuessa nopeesti pääsee näiden haahuilijoiden tieltä pois mut rattailla tai itsenäisesti kävelevän lapsen(varsinkaan uhmaikäisen) kanssa se nyt ei vaan käy nii nopeesti..

Näin sivuraiteilta päästään loppuun.. Päivä kerrallaan ja hymyssä suin jatkan..

12349680_1719754141595007_1489961519_o.j

Toivottavasti pääsen takas blogini pariin enemmän jatkossa ja teksti pysyis tätä hieman selkeempänä-->

Tilaanne Hymyilyttäen -Takku-Tukka