Ei vaan .. On tää uhma vieny vähä äitylin voimat.. Tai ei ehkä voimia mut ei tunnu jaksavan keskittyy kirjottamiseen enää iltasin.. Haluu vaan olla ja kuunnella musiikkia.. Tietenki myös syödä.. Ja pakkoha se on siivota ja hoitaa kotia sen minkä jokseenki hiljaa voi..

Mutta kerrotaas vaikka kuulumisia. Mulle kuuluu ihan hyvää pieniä ressejä jos ei lasketa.. Vähän ollu ameebafiilis koko viikon et jos ei ois lapsosta joka vähäniinku pakottaa tekeen nii oisin voinu nukkuu ainaki puolet viikosta.. Ehkä se on tää ilma.. Just luin naamakirjan muistoista että tänän tasan kaksi vuotta sitte neiti oppi kävelemään.. Ai että se aika menee nopeesti.. Oli se kyllä ihana hetki ja tais sillon vähä silmät hikoilla.. Nyt alkaa lähenee kolme vuotis synttärit ja niitä kai tarvinnee alkaa suunnitteleen kohta.. Ku ei vaan ois perheen ja suvun sisällä nii paljoo kärhämää nii ei stressais sekään.. Vaikka kaikki yleensä ainaki on osannukki käyttäytyä hyvin nii on se ilmapiiri vaan pirun henkisesti raskas että stressaa vähä etukäteenkin sitä..

Mitäs muuta.. No kohtahan pääsee taas jammailee live-musiikin tahtiin.. Odotan sitä toooosi paljon! Ja ens viikolla ois sellaset kuvauksetki että pääsee vähä toiseen maailmaan :)

Aiheblogia pitäs olla tulossa ehkä jo tänään jos innostun.. Mut edelleen jos on aiheita tai jotain mitä haluu lukee nii heittäkää kommenttia. Mahtava huomata että mun kirjotuksia edelleen luetaan vaikka on ollu hyvin hiljane alkuvuosi. Olette mahtavia.

13839859_1809338642636556_1289393007_o.j

Tilaanne (taas) päivittäen - Takku-Tukka